Elektorblog

Az Elektor a politikai kommunikációban is végbemenő permanens technológiai forradalom legújabb trendjeinek, alkalmazásainak és gyakorlatainak bemutatásával kívánja segíteni az olvasók eligazodását. A politikai kampányok monitorozása mellett nyomon követjük különböző szakmai oldalak írásait, valamint a szakmai szervezetek publikációit, tevékenységét is. >>>>>

11/10/23 Elektor

and.ferenczi

A technológiai újítások, valamint az ezzel járó fogyasztói attitűdváltás a politikai kommunikációra és általában a közéletre is hatással van. Az internet soha nem látott változásokat indított el - többek között - a társadalmi részvétel kiszélesítése, a politikai és gazdasági rendszer átláthatóságának javítása és a közérdekű adatok hozzáférhetősége terén.

Abból kiindulva, hogy a permanens technológiai forradalom alapvetően pozitív hatással van a közélet valamennyi szegmensére, az Elektorblog a legújabb trendek, alkalmazások és gyakorlatok bemutatásával kívánja segíteni a témában való eligazodást. A politikai kampányok monitorozása mellett nyomon követjük különböző szakmai oldalak írásait, valamint az ezzel foglalkozó szervezetek publikációit, tevékenységét is.

Bízunk benne, hogy a megismerés után a releváns megoldások hazai alkalmazása egy tisztább közélet és egy élhetőbb ország irányába vezet.

Ferenczi András




komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elektor.blog.hu/api/trackback/id/tr523324869


süti beállítások módosítása