Elektorblog

Az Elektor a politikai kommunikációban is végbemenő permanens technológiai forradalom legújabb trendjeinek, alkalmazásainak és gyakorlatainak bemutatásával kívánja segíteni az olvasók eligazodását. A politikai kampányok monitorozása mellett nyomon követjük különböző szakmai oldalak írásait, valamint a szakmai szervezetek publikációit, tevékenységét is. >>>>>

11/11/03 Az Elektoron túl #1

and.ferenczi

Az Elektoron túl c. rovatunkba olyan híreket válogatunk, melyek csupán közvetve kapcsolódnak a blog témájához, azonban komolyan befolyásolhatják a digitális politikai kommunikáció fejlődésének irányát.

Az Egyesült Államokban még mindig 3.5 millió ember használja az AoL betárcsázós internet szolgáltatását. Az elmúlt negyedévben pedig 200 ezer új előfizetőt szerzett a vállalat - írja a SplatF. Érdekesség, hogy ezek között az előfizetések között rengeteg inaktív felhasználó van, akik nem is tudnak arról, hogy az AoL még mindig lehúzza kártyájukról az előfizetési díjat.

Amerikában még mindig nagyon sok a fehér folt a szélessávú internetelérés térképén. Kansas közepén vagy a Sziklás-hegység eldugott házaiban egyhamar nem is lesz kábeles vagy egyéb nagysebességű internet, így a betárcsázós net még mindig jobb annál, mintha nem lenne internet. 




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektor.blog.hu/api/trackback/id/tr983351347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása